Tobias Karlsson

Som dansare i Let’s Dance har Tobias Karlsson under många år varit en del av fredagsmyset i både Danmark, Norge och Sverige. Han koreograferar och turnerar. Han är också en mycket uppskattad och inspirerande föreläsare. Här förstår du varför…
Låtlista: Loa Falkman; Symfonin, Billy Joel; River of Dreams, Glenmark Eriksson Strömstedt; När Vi Gräver Guld i USA, Lars Winnerbäck; Hjärter Dams Sista Sång, Move Your Feet; Jag Hade en Gång en Båt

5 reaktioner till “Tobias Karlsson”

  1. Hej och tack för ett gripande och underhållande program! Jag kom till samma slutsats för många, många år sedan. Ingen annan skall få bestämma vad jag skall tänka och göra. Jag kommer till Hjalmar Bergmanteatern 14/9, jag lovar!

  2. Tobias fast jag hört Dig prata på vår körövning i Stockholm med Gabriel så blir jag så rörd av det Du berättar. Jag blir också så glad att Du verkligen lever Din dröm och gör allt som Du älskar så innerligt. Ser verkligen fram emot att se Din föreställning i höst.
    Ha en fortsatt härlig sommar.

    Stor varm kram Madeleine

  3. Har läst annonsen om evenemanget på Hjalmar Bergmanteatern nu. Är inte säker på att jag kan komma. Det kostar ju lika mycket som 10 pensionärsluncher. Vi får se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *